Tamplarie
& Finisaje Interioare

Instalarea si finisarea elementelor de tamplarie

Cum ar fi usi, ferestre, balustrade, trepte, dulapuri incorporate etc., pentru a completa aspectul si funcționalitatea spatiului renovat.
Aceste elemente finisate pot duce la imaginea finala a spatiului, pe care o doreste clientul, daca sunt efectuate in mod profesional, cu ajutorul unor materiale de calitate.

Echipa noastra detine o experienta indelungata in domeniul amenajarilor interioare astfel ca pot sustine si finaliza orice proiect in care se implica.

De ce sa lucrati cu noi

Intotdeauna echipa noastra si-a indreptat atentia catre evolutia colaborarii cu clientii creand un balans echitabil in vederea finalizarii proiectelor cu succes, rezultand intotdeauna un CLIENT MULTUMIT!

Echipa Tanara cu viziuni moderne

Echipa noastra intruneste tineri profesionisti,  cu studii calificate, inarmati cu experienta bogata si viziuni moderne pregatiti sa contureze fiecare proiect, depasind orice provocare.

Servicii Complete

Implicarea 100% in toate fazele proiectului, incepand de la consultanta si proiectare pana la predarea la cheie, cu echipe bine pregatite.

Seriozitate &Promptitudine

Pe langa integritatea si profesionalismul cu care ne implicam in fiecare proiect, ne asiguram de fiecare data ca livram cu succes la data stabilita.

Proiecte mari & mici

Oferim servicii ireprosabile si raspundem cu seriozitate oricarei provocari indiferent de anvergura proiectului.

@2023 – AmenajarInterioare All Right Reserved.