Instalatii
Electrice & Sanitare

amenajari-03

Actualizarea, modificarea sau inlocuirea sistemelor

Actualizarea, modificarea sau inlocuirea sistemelor electrice si sanitare existente, inclusiv instalarea de prize, intrerupatoare, prize USB, iluminat, instalatii sanitare (chiuvete, toalete, dusuri, bideuri etc.), tevi, robinete sau orice alte elemente ce fac parte din gama instalatiilor electrice si sanitare.

Intotdeauna, alegem produsele cele mai bine cotate pe piata de specialitate astfel incat sa asiguram o durata indelungata de viata si o utilizare cat mai facila si in siguranta.
Echipa de specialisti a companiei noastre, raspunde prompt, cu seriozitate si profesionalism, tuturor solicitarilor, indiferent de complexitate asa ca nu ezitati sa ne contactati cu incredere.

De ce sa lucrati cu noi

Intotdeauna echipa noastra si-a indreptat atentia catre evolutia colaborarii cu clientii creand un balans echitabil in vederea finalizarii proiectelor cu succes, rezultand intotdeauna un CLIENT MULTUMIT!

Echipa Tanara cu viziuni moderne

Echipa noastra intruneste tineri profesionisti,  cu studii calificate, inarmati cu experienta bogata si viziuni moderne pregatiti sa contureze fiecare proiect, depasind orice provocare.

Servicii Complete

Implicarea 100% in toate fazele proiectului, incepand de la consultanta si proiectare pana la predarea la cheie, cu echipe bine pregatite.

Seriozitate &Promptitudine

Pe langa integritatea si profesionalismul cu care ne implicam in fiecare proiect, ne asiguram de fiecare data ca livram cu succes la data stabilita.

Proiecte mari & mici

Oferim servicii ireprosabile si raspundem cu seriozitate oricarei provocari indiferent de anvergura proiectului.

@2023 – AmenajarInterioare All Right Reserved.