Constructie
& Modificari

Constructie si modificari structurale

Realizarea de lucrari de constructie, precum ridicarea de noi pereti, modificarea sau inlaturarea peretilor existenti, crearea sau umplerea de goluri in pereti sau podele, extinderea sau restrangerea spațiilor in functie de necesitatile si dorintele clientilor.

Asadar, acesta este urmatorul pas logic in executia proiectului, pe care il ducem la indeplinire in timp util si la cele mai ridicate standarde.

Utilizam numai materiale de calitate si echipamente performante, astfel ca livrarea rezultatelor este imediata si de calitate.

De ce sa lucrati cu noi

Intotdeauna echipa noastra si-a indreptat atentia catre evolutia colaborarii cu clientii creand un balans echitabil in vederea finalizarii proiectelor cu succes, rezultand intotdeauna un CLIENT MULTUMIT!

Echipa Tanara cu viziuni moderne

Echipa noastra intruneste tineri profesionisti,  cu studii calificate, inarmati cu experienta bogata si viziuni moderne pregatiti sa contureze fiecare proiect, depasind orice provocare.

Servicii Complete

Implicarea 100% in toate fazele proiectului, incepand de la consultanta si proiectare pana la predarea la cheie, cu echipe bine pregatite.

Seriozitate &Promptitudine

Pe langa integritatea si profesionalismul cu care ne implicam in fiecare proiect, ne asiguram de fiecare data ca livram cu succes la data stabilita.

Proiecte mari & mici

Oferim servicii ireprosabile si raspundem cu seriozitate oricarei provocari indiferent de anvergura proiectului.

@2023 – AmenajarInterioare All Right Reserved.