Servicii

Renovarile interioare in domeniul constructiilor, implica o serie de lucrari si servicii, in functie de obiectivele si necesitatile proiectului. Toate acestea sunt asigurate “la cheie” de catre echipa noastra de specialisti, pentru a imbunatati aspectul si functionalitatea spatiului.

Demolare
& PREGATIRE TEREN

Ne ocupam de pregatirea terenului de lucru inca din faza de inceput, ceea ce inseamna ca beneficiarii serviciilor...

Constructie & Modificari

Realizarea de lucrari de constructie, precum ridicarea de noi pereti, modificarea sau inlaturarea... 

PLOMBE
& IZOLATII

Plombele si izolatiile tin de asigurarea confortului termic in spatiile interioare vizate, asa ca le recomandam...

INSTALATII ELECTRICE & SANITARE

Actualizarea, modificarea sau inlocuirea sistemelor electrice si sanitare existente, inclusiv instalarea de prize...

PLACARI & FINISAJE INTERIOARE

Montarea de placaje pentru pereti si pardoseli, cum ar fi gresie, faianta, parchet, covor, tapet...

TAMPLARIE & FINISAJE INTERIOARE

Instalarea si finisarea elementelor de tamplarie, cum ar fi usi, ferestre, balustrade, trepte, dulapuri...

VOPSIRE
& TENCUIELI

Aplicarea de vopsele, tencuieli si alte tratamente de finisare pentru pereti, tavane si alte suprafete, pentru a...

Instalare de sisteme tehnologice

Implementarea si instalarea de sisteme tehnologice, cum ar fi sistemele de iluminat inteligente...

Curatenie & finisaj final

Efectuarea de lucrari de curatenie si igienizare a spatiului renovat, eliminarea materialelor de...

SERVICII CONEXE

Acest domeniu este unul foarte complex, ce include operatiuni si servicii specifice, iar echipa noastra vi le ofera la un raport excelent calitate-pret, asigurand livrarea proiectelor la cheie, indiferent de complexitate.
Intotdeauna tinem cont de nevoile si preferintele clientilor nostri, cu scopul de a obtine satisfactia lor maxima.
Pentru proiecte realizate cu succes dorim sa acoperim servicii de la A la Z, astfel ca venim in completarea serviciilor de baza si cu urmatoarele:

Consultanta in design interior

Sfaturile si consultanta asigurate de un specialist atunci cand vine vorba de amenajarea unui spatiu interior (oricare ar fi acesta: apartament, casa, spatiu de birouri etc.), sunt mai mult decat binevenite, deoarece acesta va sti cum sa combine toate elementele interioare astfel incat imaginea de ansamblu sa fie cea dorita de catre client. Suntem mereu pregatiti pentru a va sfatui cu profesionalism in privinta crearii designului interior perfect, ce include: selectarea culorilor, a materialelor, a mobilierului si a accesoriilor potrivite etc., astfel incat ambientul rezultat sa fie placut si functional.

Planificare spatiala si optimizare

Evaluarea si planificarea eficienta a spatiului disponibil intr-o incapere, in scopul optimizarii utilizarii acestuia si crearii unui flux bun intre diferitele zone. Aceasta operatiune, prin ochii unui expert, va oferi cele mai bune variante dintre care puteti alege in functie de necesitati si de varianta care se preteaza gusturilor personale, cu atat mai mult cu cat spatiul de care dispuneti este unul redus ca si dimensiune.

Spre exemplu, a transforma un spatiu mic intr-unul functional si care sa nu para deloc incarcat, este o adevarata arta, iar noi suntem cei mai in masura sa va transformam dorintele in realitate!

Proiectare 3D

Realizarea de vizualizari si modele 3D ale spatiilor propuse, permitand clientilor sa vada cum vor arata amenajarile in etapa finala  si sa faca ajustari inainte de a incepe lucrarile efective. Proiectarea 3D are, asadar, 2 beneficii esentiale:

- posibilitatea ca beneficiarii sa vizualizeze finalitatea proiectului sa isi faca o idee asupra rezultatului livrat astfel incat sa ne poata oferi la timp, indicatii despre eventuale modificari; 

- minimizarea costurilor necesare pentru efectuarea unor eventuale modificari care s-ar fi impus abia dupa finalizarea lucrarilor;

Proiectarea 3D se face intotdeauna in functie de ce doresc clientii sa obtina, iar proiectantii nostri stiu sa interpreteze si sa puna in aplicare cele mai dificile cereri, dar cu rezultate scontate!

Design de mobilier si accesorii

Proiectarea si realizarea de mobilier personalizat si alegerea accesoriilor potrivite pentru a completa si a aduce unicitate in spatiul amenajat.

Personalizarea spatiului este recomandata si de dorit, mai ales daca se doreste obtinerea unui efect personal si crearea unui spatiu care sa va reflecte personalitatea si in care sa va simtiti in largul vostru.

Alegerea mobilierului intr-un spatiu, are un impact mult mai mare decat va puteti imagina, de aceea va sfatuim sa aveti in vedere aceasta optiune de a crea piese de mobilier personalizate. Specialistii nostri va stau la dispozitie, cu viziuni moderne ce imbina aspectul placut cu cel practic.

Selectia de materiale si finisaje

Consultanta in alegerea materialelor si a finisajelor adecvate, cum ar fi vopseaua, tapetul, parchetul, gresia si faianta, pentru a crea atmosfera dorita si pentru a asigura durabilitatea si functionalitatea in timp.

Decizia privind tapetul, spre exemplu, poate parea neimportanta, insa acest finisaj poate avea o durata de viata indelungata, de aceea trebuie sa ii acordati atentie deosebita si sa faceti o alegere inspirata. Bineinteles, puteti opta pentru inlocuire periodica, insa, chiar si asa, suntem convinsi ca doriti sa faceti cea mai buna alegere.

Va stam la dispozitie cu toate informatiile si sfaturile de care aveti nevoie, astfel putem face alegeri corecte care sa se incadreze in bugetul fiecarui client si sa obtinem rezultatele dorite.

Sisteme de iluminat si electricitate

Planificarea si instalarea sistemelor de iluminat adecvate, inclusiv a aparatelor de iluminat, a instalatiilor electrice si a dispozitivelor de control al iluminatului.

Indiferent ca este vorba de spatiul interior sau de spatiul exterior (gradina etc.), un iluminat corespunzator, nu doar ca va asigura vizibilitatea necesara ceea ce inseamna un plus de confort, dar va contribui cu succes si la estetica spatiului in sine si la siguranta.

Se vor avea in vedere elementele cheie, punctele sensibile, si se vor achizitiona sisteme de iluminat performante si durabile, in bugetul si preferintele fiecaruia.

Decorare si stilizare

Selectarea si aranjarea de obiecte decorative, perdele, draperii, covoare si alte elemente care sa completeze designul interior si sa adauge personalitate si caldura, tuturor spatiilor.

Obtinerea cadrului perfect tine in special de detalii, iar echipa noastra, cu experienta, stie acest lucru. Si nu doar ca stie, ci si pune in aplicare, cu profesionalism, acest pas extrem de important, cu rol major in rezultatul final. Intotdeauna tinem cont de bugetul, dar si de gusturile beneficiarilor.

Gestionarea proiectului

Coordonarea tuturor etapelor proiectului, de la planificare si design pana la achizitionarea materialelor si a mobilierului, gestionarea lucrarilor si monitorizarea calitatii, pentru a asigura finalizarea cu succes a procesului de amenajare interioara. Un proiect gandit si analizat in detaliu si pus in aplicare, in mod inteligent, se va diferentia intotdeauna de cele in care nu a fost niciodata vorba de organizare si cantarirea tuturor posibilitatilor. Fiecare etapa are importanta sa, de aceea nu trebuie tratata cu mai putina atentie, ba dimpotriva, deoarece se va reflecta cu siguranta in rezultatul final.

Apeland la serviciile noastre, veti beneficia de un proiect de succes, gestionat ca la carte, care va va satisface toate asteptarile.

@2023 – AmenajarInterioare All Right Reserved.