Placari
& Finisaje Interioare

In functie de preferinte

Montarea de placaje pentru pereti si pardoseli, cum ar fi gresie, faianta, parchet, covor, tapet etc., in functie de preferintele si stilul dorit de catre fiecare client in parte.

Placarile si finisajele de acest tip, sunt mereu in tendinte astfel ca avem la activ o multitudine de proiecte de acest gen, ceea ce inseamna, in mod automat, experienta vasta pe acest tip de lucrari si, bineinteles, rezultate de calitate, livrate.
Tinem intotdeauna cont de necesitatile si dorintele clientilor deoarece ne dorim sa obtinem satisfactia lor deplina.

Punem accent pe o buna comunicare si respectarea termenelor comunicate deoarece, suntem de parare, ca acestea sunt aspecte cheie intr-o colaborare de succes.
Contacteaza-ne si convinge-te!

De ce sa lucrati cu noi

Intotdeauna echipa noastra si-a indreptat atentia catre evolutia colaborarii cu clientii creand un balans echitabil in vederea finalizarii proiectelor cu succes, rezultand intotdeauna un CLIENT MULTUMIT!

Echipa Tanara cu viziuni moderne

Echipa noastra intruneste tineri profesionisti,  cu studii calificate, inarmati cu experienta bogata si viziuni moderne pregatiti sa contureze fiecare proiect, depasind orice provocare.

Servicii Complete

Implicarea 100% in toate fazele proiectului, incepand de la consultanta si proiectare pana la predarea la cheie, cu echipe bine pregatite.

Seriozitate &Promptitudine

Pe langa integritatea si profesionalismul cu care ne implicam in fiecare proiect, ne asiguram de fiecare data ca livram cu succes la data stabilita.

Proiecte mari & mici

Oferim servicii ireprosabile si raspundem cu seriozitate oricarei provocari indiferent de anvergura proiectului.

@2023 – AmenajarInterioare All Right Reserved.