Curatenie
& Finisaj Final

Etapa Finala

Efectuarea de lucrari de curatenie si igienizare a spatiului renovat, eliminarea materialelor de constructie ramase si pregatirea finala a spatiului pentru a fi utilizat.

Orice lucrare trebuie sa se finalizeze cu aceasta etapa. Nicio persoana nu isi doreste sa faca curatenie in urma constructorului, cu atat mai mult o curatenie majora, ce presupune efort fizic intens, fiind de bun simt ca el sa lase in urma sa, spatiul curat.

Echipa noastra este constienta de acest aspect si nu il neglijeaza niciodata, iar clientii nostri remarca si apreciaza si acest element pozitiv (unul in plus), in colaborarea cu noi.

De ce sa lucrati cu noi

Intotdeauna echipa noastra si-a indreptat atentia catre evolutia colaborarii cu clientii creand un balans echitabil in vederea finalizarii proiectelor cu succes, rezultand intotdeauna un CLIENT MULTUMIT!

Echipa Tanara cu viziuni moderne

Echipa noastra intruneste tineri profesionisti,  cu studii calificate, inarmati cu experienta bogata si viziuni moderne pregatiti sa contureze fiecare proiect, depasind orice provocare.

Servicii Complete

Implicarea 100% in toate fazele proiectului, incepand de la consultanta si proiectare pana la predarea la cheie, cu echipe bine pregatite.

Seriozitate &Promptitudine

Pe langa integritatea si profesionalismul cu care ne implicam in fiecare proiect, ne asiguram de fiecare data ca livram cu succes la data stabilita.

Proiecte mari & mici

Oferim servicii ireprosabile si raspundem cu seriozitate oricarei provocari indiferent de anvergura proiectului.

@2023 – AmenajarInterioare All Right Reserved.