Plombe
& Izolatii

izolatii-05

Asigurarea confortului termic

Plombele si izolatiile tin de asigurarea confortului termic in spatiile interioare vizate, asa ca le recomandam si le utilizam cu incredere in orice proiect, indiferent de complexitate.
Bineinteles, tinem cont si de necesitatile si bugetul clientilor nostri.

De asemenea, materialele de izolatie aplicate in pereti, podele si tavane, contribuie si la obtinerea unei izolari fonice, care este binevenita cu atat mai mult in spatiile comune de locuit, cum ar fi blocurile.

Executam lucrari de la 0 si oferim, de asemenea, servicii de inlocuire ale sistemelor de plombe, la un raport avantajos calitate-pret.

De ce sa lucrati cu noi

Intotdeauna echipa noastra si-a indreptat atentia catre evolutia colaborarii cu clientii creand un balans echitabil in vederea finalizarii proiectelor cu succes, rezultand intotdeauna un CLIENT MULTUMIT!

Echipa Tanara cu viziuni moderne

Echipa noastra intruneste tineri profesionisti,  cu studii calificate, inarmati cu experienta bogata si viziuni moderne pregatiti sa contureze fiecare proiect, depasind orice provocare.

Servicii Complete

Implicarea 100% in toate fazele proiectului, incepand de la consultanta si proiectare pana la predarea la cheie, cu echipe bine pregatite.

Seriozitate &Promptitudine

Pe langa integritatea si profesionalismul cu care ne implicam in fiecare proiect, ne asiguram de fiecare data ca livram cu succes la data stabilita.

Proiecte mari & mici

Oferim servicii ireprosabile si raspundem cu seriozitate oricarei provocari indiferent de anvergura proiectului.

@2023 – AmenajarInterioare All Right Reserved.